Autor: Gordana Mihailović/ foto: Pixabay, 021

Novi Sad
24.03.2017.
09:35 > 09:52
U svom Izveštaju o svrsishodnosti trošenja budžetskih sredstava lokalnih samouprava, Savet za borbu protiv korupcije zaključuje da novac nije trošen u skladu sa potencijalima i prioritetima.
  • Rade

    25.03.2017 00:59
    Unistise, pokradose i zivo i mrtvo!
  • Teodosije III

    24.03.2017 13:49
    @Aleva paprika
    Kakva zamena trza. Paprikar optuzuje one koji nisu na vlasti da sebi dele pare.

    Pogledajte malo prosle raspodele udruzenjima gradjana, pa cete videti da je vlast delila pare svojim udruzenjima koja su bila registrovana nekoliko dana pred konkurs i to po nekoliko na istoj adresi.
    Stite se samo Kulacina koji je dodelio pare sebi i svojoj zeni.
  • Nervirach

    24.03.2017 13:37
    Dsns, gde su prosli stali ovi su nastavili.
  • PRENOS

    24.03.2017 11:06
    PROMIČE VAM NEŠTO VAŽNO
    Šteta je što ne prenosite stavove najveće i najaktivnije opozicione odborničke grupe, čiji politički program gotovo da počiva na kritici ovakvih pojava.
  • AleVa

    24.03.2017 10:55
    Meni se cini da ostaje bol sto novac vise ne dobijaju kvazi organizacije i fondacije. Savet za borbu protiv korupcije su doskoro cinili clanovi koji predstavljaju opozicione kandidate na ovim izborima slicno kao i Transparentnost Srbije koja je vise kao SVO - strana vladina organizacija. Ne znam sto se bunite za ovako nesto kad je ovu praksu uvela demokratija gde neka razna udruzenja i organizacije isisavaju pare za tako neke projekte samo sto ocigledno nije bilo tad problem, jer eto imamo toboze uredjeno civilno drustvo.
  • Konsterniran

    24.03.2017 10:43
    Vrhunska izdaja naroda
    Lako ćemo mi za lokalne samouprave? Ali, šta raditi kada vlada jedne zemlje kao što je naša, odluči da naseli migrante, obezbedi trajno nisku nadnicu za ove prostore za "investitore", sprovodi to tajno, izdvaja sredstva iz budžeta koja nije izdvajala ni za domaća izbegla lica? Kada im planira kupovinu srpskih kuća po napuštenim selima, od našeg novca?
    Kada im planira obezbeđenje školovanja kod nas, za decu . trajno naseljavanje - a sve za ljubav Evrope, jer je neka la-buda poželela da im služi?
    Dokaze za ovo što iznosim videćete u narednim mesecima.
    Samo obratite pažnju na sitne vesti i obaveštenja od ljudi po selima, kao i cena nekretnina.
  • Kernel

    24.03.2017 10:14
    Lako je...
    ... tačno utvrditi gde odlazi novac građana samo niko neće to da uradi. Zbog čega? Zato što se na vlast dolazi samo zbog ličnog bogaćenja. Neće valjda da kopaju po sopstvenom novčaniku. Najtragičnije od svega, a vreme je to pokazalo mnogo puta, je što je potpuno svejedno ko je na vlasti, svi imaju isti cilj : da namaknu što više sebi i svojima, za što kraće vreme. To je sistem koji mi naivno nazivamo državom. A ta drzava sve manja i manja. Nikad ovde neće biti bolje...
  • Kosta

    24.03.2017 10:11
    of šor
    Zato političari imaju ofšor račune na egzotičnim ostrvima, a država do beskonačnosti da se zadužuje kod lešinara svetske banke. Dok se ne ukinu ofšor računi, dozvoljena je pljačka država.
  • dobrotvorka

    24.03.2017 10:06
    Savet
    za borbu protiv korupcije zaključuje...
    Pa to već znamo, znaju i vrapci na grani da se novac troši na "odabrane pojedince".
    Država nam je potonula u korupciju i kriminal a odgovorni peru ruke.
    Ne vide, ne čuju i ne govore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna